1 46801052 1989236821129933 5127539907396370432 nЯк нам стало відомо з власних джерел, Львівська міська рада та деякі перевізники готують неприємний «сюрприз» іншим мешканцям міста.

На громадському слуханні щодо недопущення підняття цін у громадському транспорті, яке пройде сьогодні о 18.00 у великій сесійній залі Ратуші, багато присутніх можуть проголосувати за те, щоб проїзд подорожчав.

Річ у тім, що збираються прийти кілька десятків працівників АТП і приватних перевізників, а також «свої» люди від департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР. Оскільки вони є жителями Львова, то мають на це повне право і, крім того, нам цікаво почути їхню позицію. Однак, абсолютно очевидно, що ці люди голосуватимуть ЗА підвищення ціни на проїзд без пояснень і розрахунків ( аналітики ). Крім того, вони всіляко намагатимуться творити «картинку», наче львів’яни справді хочуть, щоб транспорт став дорожчим, а тому гаряче підтримують відповідне рішення Виконавчого комітету. 

Що робимо? Лише одне: не сидимо вдома, а йдемо на громадське слухання разом з рідними і друзями, щоб цей захід пройшов чесно і результати голосування були об’єктивними.
Не дозволимо міським чиновниками та перевізникам маніпулювати нами. Зробімо так, щоб їхній хитрий трюк не вдався.
Закликаємо не бути байдужими і прийти сьогодні увечері до Львівської міської ради на пл..Ринок, 1 та відстояти ціну на проїзд у громадському транспорті 
Не забудьте взяти паспорт!

Деталі тут.