12243292 302793943224357 6859662780755725839 nЄ надзвичайно важливим в цей День пам'яті про Голокост єврейського народу говорити про те, що Голокост євреїв приніс невимірні втрати унікального інтелектуального матеріалу та втрати від деморалізації Людства. Голокост деморалізував Світ дискваліфікуючи всі найвищі стандарти моралі подаровані Світу Всемогутнім Творцем. Голокост став головним фактором, який кинув Світ в безодню деморалізації.

Німецька нацистська ідеологія впровадила Голокост готуючись до нього заздалегідь та впровадила надзвичайні зусилля пропаганди і матеріальні ресурси, залякування аби вкрутити окуповані країни та їхніх світових лідерів того часу, які мовчали коли треба було діяти.

Якби не німецький нацизм Голокост би не стався, доказом того є те, що юдеї серед інших народів здатні були створити на цих землях унікальну яскраву духовну, культурну, наукову спадщину. Голокост євреїв вразив окуповані німецькими нацистами країни, що буде заважати їм будувати процвітаюче сьогодення і майбуття ще багатьом прийдешнім поколінням аж допоки Світ зробить все необхідне аби відсторонитись від тих вірусів деморалізації внаслідок Голокосту. 

Розуміння цього можливо буде головною платформою єднання народів для будівництва кращого майбуття для Світу вивчаючи як Спільну Пам'ять про Голокост, вчинений німецькою нацистською ідеологією щодо євреїв та водночас вчинені німецьким нацизмом внаслідок Голокосту тяжкі руйнації окупованим народам включно Німеччину.