10614135 10152250946011599 5007702066394833352 nЯк технічно відмазують мєнтів різні борзописці у fb... Кризовий менеджмент, слід сказати, на належному рівні. Вмикаються дисципліновано і технологічно. Я в захваті.

"Менты, конечно, негодяи. Но..."

За сьогодні я побачив у стрічці, що у вбивстві хлопчика в Переяславі-Хмельницькому:

1. винен сам хлопчик, бо якогось милого він гуляв там, де стріляли з пєкалів дорослі дяді – по суті, сам підставився;
2. винні його батьки, які негайно не забрали його з небезпечного місця, де стріляли з пєкалів дорослі дяді;
3. винні медики, які довго не могли визначити причину поранення і довго не могли провести відповідне обстеження хлопчика в місті, де стріляли з пєкалів дорослі дяді.

Як відвести підозри від головних винуватців? Це розповісти про те, що весь світ навколо "деградировал". А вже на тлі цієї тотальної деґрадації важкий злочин п'яних негідників легким помахом борзого пера перетворюється на мало не безневинну забавку недорікуватих засранців. Ну, не зовсім безневинну, звісно ("негодяи" ж, усе-таки, ай-ай-ай-но-но-но), але таку, що цілком вкладається в картину загальної деґрадації. Всі деґрадували – безневинних нема.

Ну, бо справді – весь же ж світ деґрадував: хлопчик необачний, батьки неуважні, ніхто з сусідів не зробив зауваження "негодяям", районна медицина не оснащена належним чином, винен літній день, бо був би зимовий вечір, сидів би хлопчик удома, вихователька з дитсаду не навчила ховатися від пострілів...

"Менты, конечно негодяи. Но..."