12512784 987629334617977 5102962608699356939 nМожливо зараз я напишу занадто жорстко і ображу чиїсь ніжні почуття.
Випили?! Сіли за кермо?! Гайда лікуватися! У вас суїцидальні нахили+ алкоголізм. Ну як так можна сісти за кермо нетверезим?

Чого раптом пишу цей пост? Так от тому, що цієї ночі 6 нетверезих водіїв і один з них вже втретє за рік сів бухим за кермо(йому вже окрім лікування потрібні жорсткіші методи впливу).
Це звичайна буденна ніч! Ніч з понеділка на вівторок! А вони в зуську п'яні!

Буває і я стаю свідком коли водій випивши два пива (це один з крайніх випадків) збирається сісти за кермо і невиразною мовою, бо язик трохи зраджує від градусів, переконує, що зможе їхати і що тут такого. Все не так! Реакція пригальмована і це мінімум. На дорогах перенасичення автомобілями. Темп нон-стоп. А тут ще ви хильнули оковитої і за "бублик". 
Звичайно, що через сварки такого водія ніхто не пускає за кермо.
Більшість тих, хто сідає за кермо в нетверезому стані - це свідомі люди віком від 21 до 45 років. Начебто всі розумні, дехто має поважні статуси, а поводяться як дурбелики! Ризикують свідомо собою, рідними, близькими та й просто учасниками руху, які на шляху зустрічаються.

Беріться за голову! Візьміть за правило, що алкоголь і кермо несумісні! Будьте гоноровими докінця - маєте гроші на алкоголь, будьте люб'язні, викличте таксі або тверезого водія!