37320270130 48c5e07db7 bПодивимося, як визначають сучасні ліваки поняття фашизм.

Французький професор Еколь Нормаль ,маоїст Ален Бадью пише так – ідентарні мотиви, релігійні, національні, сімейницькі або інші ( можна привести шахістів або філателістів А М) – їх я називаю фашизмом. От тобі і на!
От ліваки,комуняки всіх сортів все що їм не подобається, назвали чомусь іменем навіть симпатичної в порівнянні ними самими , суспільно корпоративної течії італійського соціалізму. З’явилася ця наклейка в пропаганді комуняк на початку 20 их років, коли Муссоліні ,по оцінці Вінстона Черчілля, врятував Італію від комунізму.

Комуняки аж скреготали зубами з люті. Гіршого ворога не могло бути ,бо соціалісти Італії пішли іншим шляхом.
Та й слово «фаші» - означає тільки позитивну спільну акцію.

А зараз в руках лівацтва це політматюк. Із означення маоїста Бадью такими матюками можна обкладати кожного політичного противника!

А насправді самі всі абсолютно ліваки – фашисти.

Тімоті Снайдер описав цей синдром як «Шизофашизм».

Означає, що реальні ліваки-фашисти називають всіх своїх різних ворогів фашистами. Почав це СРСР на початку 20 их , який і Франко, і всіх інших західних ворогів так назвав. Хоч ніхто не є більшим фашистом за СРСР і Росію!Не здивуюсь ,якщо то видумав одіозний уроженець Львова ,ідеолог Комінтерну ,садист і збоченець Карл Радек.

Типове класичне – «Лови злодія». Французькі комуно-фашисти називали фашистом президента де Голля, але ніколи Сталіна!

Англійська преса в час війни називала так всіх критиків Сталіна!

Останнім часом цей термін обріс неймовірними додатками - католофашизм, ліберофашизм ( найбільш небезпечна течія, що хоче контролювати всю сферу публічного інтелектуального дискурсу), ісламофашизм ,макаронофашизм іт д.
Недавно ввели поняття фашизм щастя!

Зараз в суспільстві споживання щастя перетворюється в найнеобхіднішій товар.

Інший політ матюк – «популіст. По визначенню Тімоті Снайдера популіст пропонує збільшити можливість народу приймати участь в політиці, щоби протистояти фінансовій мафійній еліті. З того визначення видно – хто застосовує той політмат – наймані фінансовим капіталом і олігархами.

І в самому слові нічого поганого бути не може!

Але ліваки зробили то ще одним політматюком.

Вони і реальних своїх ворогів італійських фашистів і німецьких нацистів записали в праві. Хоч це просто брехня – всі вони насправді соціалісти, які дико ворогують між собою. Та навіть прапори у них всіх подібні!

Але треба слухати велику балерину Майю Плісецьку, чи великого актора Леоніда Бронєвого, які жорстко сказали з досвіду власних сімей, що Сталін був набагато кривавіший за Гітлера.

Та в путінській Росії фашист означає антиросійський.

Тімоті Снайдер тому і називав їх шизофашисти – справжні фашисти називають будь-якого ворога фашистом та грають світовою війною, як методом помсти всім своїм ворогам- фашистам.

То поняття можна розширити на всіх ліваків і псевдо лібералів з комуняцьким душком. От де є реальні фашисти – і в цьому важливість визначення Тімоті Снайдера – шизофашизм.

І єдина їх зброя є абсолютна брехня. І самі себе цинічно називають антифашистами. Недавно Президент Дональд Трамп пригрозив оголосити бойовий авангард світового лівацтва “АНТІФУ” терористичною організацією .Це може стати смертельним ударом по світовому лівацтву .