nikolov«Продовжив розбиратися із вагонними туалетами по мільйону, і стільки всього мерзенного і цинічно-брехливого ще виявив у відмазках "УКРАВзалізниці", що ще до виходу замітки розповім про один епізод.

Виявляється, ще місяць тому «Укравзалізниця» провела пробний тендер на закупівлю окремих запчастин для ось цих от мільйонних вакуумних туалетів.

Ну там кнопки змиву вийшли по 6 тисяч гривень, а самі унітази - по 250 тисяч. І все це вийшло в результаті конкуренції між двома формально непов'язаними конторами "МДС" і "ЕВК" ("МДС", яка виграла, належить дітям колишніх замдиректорів УЗ Федюшина і Лашко). Так ось, ці спаринг-конкуренти на тендер пред'явили листи від одного і того ж світового виробника "Evac", що вони його авторизовані представники. Листи як листи. Англійською. Підписані німцем Штефаном Клінглером. Але «Укравзалізниця» ж вимагає, щоб учасники всю закордонну тарабарщину перекладали на державну мову. І вийшло палево.

І «МДС», і «ЄВК» притаранили переклади з датою 31 лютого. 31 лютого, Карл!

Центр Протидії Корупції - це мені здається безсумнівною змовою рукожопих злодюжок, які тримають українців за тупорилих баранів. Мені це не подобається. Це тільки «Укравзалізниці» подобається, бо вона ні х * а не побачила проблем в заявках цих прекрасних бізнесменів і розпиляла між ними 12 мільйонів. А попереду тендер на 270 мільйонів на ті ж самі імпортні параші з українськими лейбами…