23BB3D18 12FB 442F BD52 106A6011980AЗдоров'я зубів – це один із компонентів гарної усмішки. Але не слід забувати про здоров'я ясен, адже від них залежить багато чого. До того ж, проблеми з яснами найкраще попереджати і користуватися засобами профілактики. На жаль, лікування ясен є складною процедурою, але стоматологія «Люмі-Дент» пропонує сучасні методики та технології, спрямовані на якісний результат.

Гінгівіт,пародонтит та пародонтоз – це основні захворювання ясен. Крім естетичного ефекту проблеми створюють суттєвий дискомфорт. Стоматологічна клініка «Люмі-Дент» пропонує своїм пацієнтам ранню діагностику та перевірку їх стану. Після цього застосовуються як класичні методики лікування та відновлення, так і сучасний підхід – плазмоліфтинг.

Що таке плазмоліфтинг?

Процедура спрямована на омолодження та активацію відновлення ясен за допомогою ін'єкцій плазми. Попередньо вона створюється шляхом збагачення власної крові, у складі якої є велика кількість тромбоцитів. Плазма створюється лише після здачі власної венозної крові. Її поміщають у центрифугу та готують необхідний для ін'єкції обсяг плазми.

Лікування зубів та ясен супроводжується застосуванням перевірених методик. Плазмоліфтинг є простим і одночасно дієвим рішенням, якщо порівнювати із сучасними лікарськими препаратами та альтернативними стоматологічними методиками.

Підготовка плазми

Близько 100 мл венозної крові забирається безпосередньо у стоматологічній клініці. Вона міститься в пробірку з особливим напиленням, щоб потім розділити на фракції за допомогою центрифуги. Стоматолог після цього знову діагностує ясна та оцінює їхній стан. Ін'єкції вводяться у найпроблемніші місця.

Плазмоліфтинг успішно використовується для кількох цілей:

• лікування пародонтозу;
• зміцнення ясен;
• покращення приживлення імплантів;
• попередження серйозних патологій.

При кістковій пластиці плазма успішно застосовується як один із прискорювачів росту кісткової тканини, суттєво підвищуючи ефективність процедурі відновлення.

Переваги плазмоліфтингу

Один із ключових плюсів – застосування природних складових без зайвого втручання у організм пацієнта. Ця процедура дозволить досягти вирішення набору таких проблем:

• усунення кровоточивості ясен;
• рятування від неприємного запаху з рота;
• профілактика захворювань ротової порожнини;
• прискорене загоєння лунок після видалення зубів;
• захист зубів від розхитування.

Своєчасне використання ін'єкцій плазми дозволить за короткий період запобігти розвитку пародонтозу.

Лікування у клініці «Люмі-Дент»

Застосування нових технологій та стандартів у лікуванні зубів та ясен – це візитна картка стоматологічної клініки. Стоматологи оцінили нові методики та успішно застосовують їх на клієнтах, гарантуючи ефективний результат.

Вартість послуги визначаються в індивідуальному порядку, та повідомляється пацієнту після діагностики. Додатково на сайті клініки є розділ із відгуками, де можна відзначити задоволеність більшості пацієнтів та їх реальні рекомендації.A3E1FB3C E1D5 4727 A9C2 068F8387B396