1 767567567567567524Смачний, натуральний і корисний – за це люблять квас, що його готує для поціновувачів справжнього тернопільський виробник «Опілля». З весняним потеплінням підприємство наростило виробництво цього напою, адже попит на квас від тернопільського виробника зростає з дня у день.

Запорука популярності квасу, який здавна варили і пили українці, – у неперевершених якостях напою, які при виробництві шляхом натурального бродіння квасу “Домашній” забезпечує тернопільський виробник «Опілля».

Квас втамовує спрагу. На відміну від газованих напоїв зі штучними складниками, які випускає чимало виробників, після кількох ковтків квасу «Опілля» пити довго не хочеться. Здатність квасу вгамовувати спрагу забезпечують оцтова і молочна кислоти, невелика кількість яких утворюється в процесі бродіння справжнього квасу.

Квас смачний. Особливий смак квасу неможливо переплутати зі смаком іншого напою. Притаманна лише справжньому квасу специфічна кислинка з’являється також тільки при натуральному бродінні у процесі виготовлення напою.

І в найспекотніший день квас збадьорить, бо активізує обмін речовин. Приплив сил відчутний вже після перших ковтків справжнього квасу.

Квас ситний, але зайвих кілограмів не додасть. Так, поживність ста грамів квасу натурального бродіння “Домашній” від «Опілля» складає 5,4 грама при калорійності лише 21,6 кілокалорії. Таку ж калорійність має чашка чорної кави з однією ложечкою цукру, сто грамів кабачків чи помідорів.

Квас корисний для здоров’я. Він містить цілу низку важливих для людського організму мікроелементів, вітамінів та амінокислот. Насичуючи ними організм, квас активізує обмін речовин і «перезавантажує» нас, тонізуючи чимало функцій. Зокрема, напій активізує роботу травної системи, стимулює кислотність шлунка і допомагає перетравлювати м’ясну та іншу важку їжу. А ще квас покращує корисну мікрофлору, посилюючи загальну опірність організму, тобто сприяючи підвищенню імунітету. Після виснажливої зими – це саме те, що треба.

Всі ці смачні й корисні властивості має лише натуральний квас. Саме такий справжній квас шляхом натурального бродіння з найякісніших складників без додавання штучних інгредієнтів і готує «Опілля». У квасі “Домашній” – тільки продукти, що складають традиційну рецептуру українського житнього квасу. Свіжозварений квас від тернопільського виробника – уже на полицях крамниць. “Домашній” від «Опілля» готовий тамувати спрагу і приносити Вам користь уже й цього літнього сезону.

Джерело