1 09898664 640x640Ви запитаєте, які тенденції мають місце у сучасних європейських містах? А це ніщо інше, як поєднання традицій та новацій. Перед будівельними компаніями стоїть новий виклик – інтегрувати новий спосіб зручного життя у традиційний ритм міста. Львів – не виняток. Його екосистема сприяє розвитку бізнесу та задоволенню будь-яких амбіцій.

ТОВ «ДК «НоваБудова» пропонує вам підняти своє життя на новий рівень в культурній столиці України. Компаніязнайшли оптимальне рішення побудови успішного та комфортного життя шляхом спорудження надсучасного будинку преміум-класу на вулиці В’ячеслава Чорновола.

7005 480x640

ЖК «Щасливий» PLATINUM матиме 22 поверхи: 20 житлових та 2 комерційні, де ви зможете знайти ресторани, салони краси та магазини одягу. Також новий будинок міститиме тераси, де можна буде любуватися міськими пейзажами за чашкою кави. Довколишня територія буде рясно озеленена, що дозволить проводити час із рідними на свіжому повітрі. Забудовник вирішив проблему із перезавантаженням транспортом, адже будівля буде містити зручний підземний паркінг.

Інфраструктура району добре розвинена та продовжує зростати. Від будівлі рукою подати до ТЦ «Інтерсіті», різноманітних закладів харчування та місць відпочинку (скверів, басейну, фітнес-клубу тощо). Так ви зможете зекономити час на дорогу, не обмежуючи свої потреби та примхи.

Компанія вносить свій вклад в процвітання району та створює його позитивний імідж. Новий будинок чудово вписуватиметься в урбаністичний пейзаж району, адже поруч споруджені 13, 15 та 20-ти поверхові будівлі. Будівництво будинку преміум-класу привнесе в екосистему району нову динаміку, а також сприятиме його централізації.

2000 640x480

Будівлю споруджують за монолітно-каркасною технологією, яка відома міцністю та новими можливостями проектування комфортного життя. Варто сказати, що забудовник відповідально підійшов до підготовки ділянки для будівництва. А саме було спроектовано спеціально укріплений фундамент та проведено заходи із організації поверхневого стоку вод.

Безпека понад усе! Багатоповерховий будинок ЖК “Щасливий” PLATINUM буде оснащено комплексною протипожежною системою, а саме:

-       оповіщенням

-       димовидаленням

-       протипожежним водопроводом

-       захистом від блискавки;

-       адресною сигналізацією гасіння пожеж;

-       пожежним ліфтом із можливістю транспортування пожежних підрозділів.

ТОВ «ДК «Нова Будова» міцно закріпилася на українському будівельному ринку. Впродовж 13 років існування, компанія запустила 4 житлові комплекси та дала життя 20 житловим будинкам у передмісті столиці. У Львів забудовник прийшов у 2016 році, де розпочав спорудження житлового комплексу комфорт-класу.

Маєте питання? Не зволікайте. Телефонуйте за номером 067 814 81 82, або ж завітайте у відділ продажів, що розташований на вул. Чайковського 26, де отримаєте нагоду поспілкуватися із нашими менеджерами.