8680Пост про обіцяну секс-вечірку. А ще цей пост про Порядну галицьку вечірку, яка мала без пригод відбутися в грудні минулого року на Львівщині в Бартатові. Про це вийшли матеріали в ЗМІ кілька днів тому. Дочитавши до кінця, якщо дочитаєте, про мою пригоду на секс-вечірці, прокоментуйте, будь ласка, як вам то все прочитане, що відбувається на святій Галичині.

Я довго думала, чи взагалі щось заїкатися про це... Але, побачивши вже матеріали у пресі, вирішила вчора я вставити і своє слівце. Так, мені страшно, все ще, коли пишу ці рядки. Бо що подумають люди, коли дізнаються, що і я була на тій порядній секс-вечірці. Але мені прийшла ідея, думка про таке написати - от я і реалізовую це тут. Може, мені більших охоплень захотілося, уваги, хайпу, когось потригерити (не без того).

98

Так от, в інформаційних матеріалах зі ЗМІ йдеться, що на Львівщині викрили організатора секс-вечірок і він навіть виявився підпільним поліцейським, як пише один сайт. Можливо, це жарт щодо останнього. Однак, загалом в новинах розповідається про організовану подію цим організатором (вибачайте за такі повторення, хвилююсь тут) - Порядну галицьку вечірку наприкінці грудня 2023 року. Зокрема, там пишуть, що на вечірці зібралося 63 людини і вони там оплачували за вхід гроші. Ну і всі деталі...

978

Та мова про інше. Розкажу вам свою історію. Бо і я там була, і як кажуть, мед-вино пила. Меду й вина ні, але коктейль точно. Публікую також зі своїм телефоном, бо він теж присутній буде в цій історії. Групового сексу, як пишуть у статтях - для чого зібралися учасники і учасниці - не буде.

Тож, розказую, як усе відбувалося насправді, з мого бачення. Я дізналася про анонс цієї порядної події, ще до того - про формат так званих вечірок кінкі. Так, там, на таких вечірках, може бути присутній секс в різних формах, але зі взаємної згоди і якщо того справді хочеш. Ну і так, костюми там розкуті, з відповідним стилем, та і люди ведуть себе відповідно, при цьому достатньо культурно й інтелігентно. То вже говорю про порядну вечірку. Як я виглядала там, фото немаю і не покажу, бо при вході ми здавали телефони, щоб не познімати зайвого і не зібрати компромат.. Ну а на вечірці, за моїми спостереженнями, зібралися досить адекватні люди, зустріла знайомих також, я б так сказала, там зібралися на заході люди із середнього класу й усвідомлені, куди прийшли.

Щось я відволікалася від суті та головного...Це був мій перший прихід на саме такого роду вечірку. Хоч, це трошечки подібне, але маю досвід у різних тантричних заходах - Тимур Брахма, дякую за дуже гарний досвід.. Що таке тантра - хто знає, а хто не знає - запитайте у розумного гугла. Тому, я до того не "шлялася" по таких порядних івентах, якби хто що подумав. На порядну галицьку вечірку прийшла з цікавості. Подивитися, що ж це за звір..

Щодо можливої участі занять сексом з незнайомими людьми, то повторюсь ще раз - справа суто у взаємній згоді і там видавався браслет, якщо ти не хочеш ні у чому взаємодіяти (не подумайте зразу про секс, там були конкурси і т.д). Зі мною навіть відео співбесіду провели напередодні, будь-хто, людина з вулиці туди не потрапить..

Отож, підходжу до найцікавішого. Так, я прибула туди, у заміський будинок, вчасно, о 9 вечора. І нічого не віщувало чогось... Спілкувалися, знайомилися, тематична програма. Перед входом усі присутні 63 людини здавали телефони. Такі правила. Але мені було чогось неспокійно, не до кінця комфортно. Сама ж вечірка мала проходити до 5-ї ранку.

2-га ночі. На другий поверх будинку, де я була, у кімнату вривається поліція з автоматами. Всі по місцях.. Жах, нерозуміння, страх, розпач був тоді у всіх присутніх. Так, свято припинилося. Години дві я не могла вийти із кімнати, де були присутні ще три людини, вони також. Опитували, питали наші дані. Так, поліція окремих гостей вечірки застукала і за процесом, тобто під час заняття сексом, однак це відбувалося в окремих, закритих кімнатах. Спершу в голові не вкладалося, чого поліція .. Потім, нам повідомили, що кожну людину з нас будуть опитувати окремо. Коли я пішла поспілкуватися, то питаю того представника поліції, а в чому ж справа? Предмет злочину чи порушення який? Як виявилося, тут, організатору інкримінують утримання місць розпусти. Хоч і люди зібралися добровільно, по своїй волі.

Мене ж опитують як свідка кримінального провадження. Згідно конституційного права відмовилася надавати показання. Хоча інші люди могли усе відверто розповідати, як і що було, закулісся.

Далі, від другої ранку до восьмої ведуться слідчі дії, ми не маємо права покидати цей будинок, доки не завершиться слідчий процес. Голова вже не варить, нерозуміння, що тут робиш і чого мені це...

А ще далі, близько восьмої уранці, нам повідомляють, що телефони наші як речові докази будуть тимчасово вилучені. Те, що беруть телефони, для мене стало шоком. Як? В телефоні велика частина життя.

P.S. Телефон мені повернули більш, ніж через місяць.

Додому над ранок я повернулася в дуже незрозумілому стані, як людина, яка пережила шок і стрес.

Оце погуляла. Вирішила піти, бо цікаво.

Телефоном більше місяця користувалася таким, який трошки повільно працював. Ну і те, що не було тимчасово телефону, то трошки повпливало на певні речі, бо і відновлювала дещо .

Мораль цієї казочки така: розумію правоохоронців, які виконували завдання, систему, яка працює. Закон. Хоч, в моєму розумінні, кардинальних порушень там не було.

Груповий секс, про який говорять у повідомленнях поліції - ну це справа інша, не моя. В мене такий досвід був один раз, більше вдвох, і то дванадцять років назад

Та, але щось відгукується про те, як казала в своїх сторіс відома сексологиня і психологиня Олена Дмитрієнко, якийсь такий час, що і за секс можуть покарати. Так, законність, підзвітність закону, я усе чудово розумію. Ну не можна таким чином займатися сексом, на вечірці, вдягати відвертий костюм, збиратися групами в 63 людини. Жартую.

Пост точно не для дітей, але його можуть і прочитати мої діти. Чого не боюся.

Так, і я співчуваю організатору.

Раніше не хотіла нічого про ту вечірку казати публічно, хоча пережила певний стрес.

Але час настав.

При цьому мені в цьому вже не соромно зізнаватися.

Я - доросла людина, яка усвідомлює, що робить і навіть при можливому сексуальному контакті там, який би міг відбутися, скажу так: моє тіло - моє діло.

93

2

3

4

5

6

7

8

9

Христина Пригода

Джерело