1 05460260272hot 2Львівське приватне підприємство "Лакор" на ринку вже більше 16-ти років та постійно вдосконалює надання послуг.

На сьогоднішній день, на ринку виробництва реклами, «ЛАКОР» - це компанія, що зарекомендувала себе як колектив професіоналів з потужним потенціалом. Фундаментом діяльності є творчий підхід на усіх етапах виробництва.

Підприємство має декілька напрямків діяльності у сфері реклами, що доповнюють один одного та дозволяють проводити комплексне обслуговування.

1. Друк на тканині: Друк та пошиття прапорів. Пошиття корпоративного одягу. Пошиття промоодягу. Друк на футболках. Друк на кепках. Пошиття спортивної форми. Друк та виготовлення палаток. Друк на кроях та пошиття: бандани, краватки, шалики, скатертини, серветки, фартухи. Друк та нанесення зображень на готові вироби: футболки, кепки, блайзери, парасолі, сумки, пледи.

2. Сувенірна продукці. Ми володіїємо наступними технологіями - широкоформатний друк, гравіювання, тиснення, фольгування,плотерна порізка, фрезерування, сублімаційний друк, термодрук, гравертон, машинна вишивка, тамподрук, друк на стрічках, друк на кераміці, що дозволяє виготовляти та наносити зображення на: акрилові значки, акрилові магніти, фото на горнята, логотипи на посуд для кафе та ресторанів, візитниці, щоденники, блокноти, ручки, запальнички, брелоки, відкривачки, бейжі, дипломи, медалі, нагороди, ланьярди.

3. Широкоформатний друк: cольвентний, екосольвентний, сублімаційний дозволяє в короткі терміни надати Вам послуги: друк на банері, друк на сітці ПВХ, друк на самоклеючій плівці, друк наклейок, друк на холсті, друк бігбордів, друк сітілайтів, друк на тканині(текстилі).

2 5467nshot 2

4. Зовнішня реклама. Основні напрямки це: виготовлення вивісок рекламних та фасадних, виготовлення табличок, виготовлення рекламних конструкції, виготовлення стендів для школи та організацій, виготовлення мобільних (рекламних) стендів, виготовлення вивісок з банеру, виготовлення та нанесення реклами на автотранспорт, виготовлення та нанесення зображень на вітрини, виготовлення біжучих електроних рядків, LED-табло. Комплексне оформлення будівель - школи,вокзали.

1 354768000enshot 2

5. Торгівля. Підприєство ЛАКОР є офіційним прадставником  в Україні всесвітньо відомого виробника флагштоків із скловолокна FORMENTA. У них завжди в наявності флагштоки різних типів: Флагштоки Formenta Original, Formenta Original ISS Exclusive, Formenta Original ISS, Флагштоки Formenta Roto-Top, Флагштоки Formenta Special висотою 5, 6, 8, 9, 10, 12 метрів. Пропонують продаж флагштоків, доставку, та встановлення флагштоків. Запрошують до співпраці усіх охочих займатись продажем флагштоків. Чудові можливості розпочати власний бізнес, або розширити можливості існуючого.

Більше інформації можна дізнатись на сайті  ЛАКОР.