z p 1Компанія «А-Друк» заснована в 2016 році, за цей час ми встигли заправити більш ніж 30000 картриджів та відремонтувати більш ніж 2000 одиниць офісної техніки.

Основним напрямком діяльності компанії «А-Друк» є ремонт та сервісне обслуговування оргтехніки, заправка картриджів, продаж принтерів та іншої оргтехніки, а також витратних матеріалів до неї. Щоденно, наші кур’єри виїжджають по Ваших викликах для того, щоб забрати картриджі, які треба заправити або відновити, принтери, комп'ютери, ноутбуки, блоки живлення і т.п. що потребує ремонту або профілактики.

Впродовж дня картриджі та техніка потрапляють до нашого сервісного центру, де наші кваліфіковані інженери, досвід яких перевищує 10 років, спочатку їх тестують. Після тестування, картриджів чи техніки наші менеджери зв'язуються з вами для обговорення ціни на технічне обслуговування, після цього наші техніки приступають до роботи.

Наступного дня після надходження до нас, заправлені картриджі повертаються нашим клієнтам.

Терміни повернення техніки, що поступила в ремонт, залежать від складності ремонту, це теж обговорюється з менеджером перед початком роботи.

Детальніше на сайті компанії «А-Друк»

Тел: +38(067) 696 7797
Email: adruk.officemanager@gmail.com
Адереса: проспект В'ячеслава Чорновола, 59

6668367