0928375939049758534033Компанія "Бюро ігор "Така Мака" випускає виключно авторські чи власної розробки настільні ігри. А в кожну гру закладає фішки й картки, які дозволяють розвивати відразу декілька сценаріїв всередині однієї гри! Гру до смаку тут знайдуть усі: і дошкільнята, і дорослі.

Кожен з виробів "Бюро ігор "Така Мака" - унікальний на ринку. Компанія співпрацює з українськими та іноземними авторами й сама розробляє нові сценарії ігор. Наприклад, бюро випустило першу в Україні гру з фото-ілюстраціями “Мемка-Мімка”. А до її створення команда Така Маки залучила психологів та професійних акторів, щоби гра на ділі розвивала емоційний інтелект, пам’ять, почуття гумору, словниковий запас та інше.

2039048975498045До речі, характерна риса компанії - закладати в одну гру відразу декілька сценаріїв. "Мемка-Мімка" має їх аж вісім! Крім цього, одна з ігор Така Маки, “Несміяка”, виграла минулорічний Національний конкурс кращої іграшки і стала справжнім улюбленцем аудиторії. Її, до того ж, можна грати рекордно великою компанією - до 20 людей.

Бюро працює для широкої вікової категорії. У асортименті представлені і позиції для дошкільнят від 3 років, і для дорослих людей до 99 років.

Усі деталі ігор виготовлені з екологічного матеріалу, тож ними безпечно бавитися навіть найменшим гравцям. А завдяки якісному друку та варіантивним сценаріям, ігри від Така Мака створюватимуть вам затишні вечори не один рік.