9876567878Проєкти КН РІЕЛ – лідери щорічного рейтингу ЛУН за кількістю запитів від користувачів. Вони потрапили до десятки найпопулярніших в обох містах, у яких будує компанія: в Києві та у Львові. Причому у Львові проєкти від РІЕЛ очолили рейтинг і перемогли з величезним відривом, пише КН РІЕЛ.

На першому місці рейтингу львівських проєктів, про які користувачі порталу ЛУН запитували найчастіше, опинився бестселер серед ЖК – «Містечко Підзамче».

WXTXcgEyeveH43VH57Kn4oMK6uRJSeCEFiFinLlwІз цим амбітним проєктом КН РІЕЛ стартувала минулого року, і майже одразу він встиг завоювати популярність серед покупців. Проєкт приваблює не лише зручним місцем розташування (поблизу центру міста) і вдалим плануванням. Це унікальне архітектурне рішення, що прагне в одному житловому просторі поєднати минуле, сьогодення та майбутнє.

render vezha
ЖК «Вежа» від Корпорації Нерухомості РІЕЛ
Концепція проєкту – це три ультрасучасні житлові комплекси, які утворять новий центр старого міста: ЖК «Брама», ЖК «Вежа» і ЖК «Новий Форт». Головною артерією «Містечка Підзамче» стане канатна дорога, що з’єднає новий центр Львова зі старим. Різноповерхова архітектура, підземний паркінг, різноманітна внутрішня прибудинкова інфраструктура: зони розваг, модні бутики, кафе та ресторани, кінотеатри й офіси і, найголовніше, затишні квартири – ось що таке «Містечко Підзамче» в недалекому майбутньому. Саме тому ЖК «Містечко Підзамче» такий популярний.

На другому місці в рейтингу найпопулярніших ЖК Львова – ще один об’єкт від РІЕЛ: найочікуваніший у західній столиці ЖК Riel City, перша черга якого здається вже незабаром, у другому кварталі цього року.

render rc
ЖК Riel City від Корпорації Нерухомості РІЕЛ
Це ще одне містечко в місті, що нараховує 15 різноповерхових будинків комфорт-класу з ергономічним і функціональним плануванням будь-яких площ: від смартквартир до великих сімейних, на 7 кімнат. На території ЖК передбачений і підземний паркінг із зарядками для електрокарів, зелені сквери з зонами для вигулу домашніх улюбленців, зони воркауту, дитячі майданчики та багато іншої прибудинкової інфраструктури.

render shengen
ЖК «Шенген» від Корпорації Нерухомості РІЕЛ
На сьомому місці цього ж рейтингу – ЖК «Шенген». Це проєкт європейського рівня зі зручним плануванням квартир, розвиненою інфраструктурою та сучасною архітектурою будинків. Комфортне житло та затишне подвір'я із великою кількістю зелених дерев і без паркінгу в зоні відпочинку. Це 9 різноповерхових будинків із лаконічним архітектурним рішенням. А завдяки багаторівневому надземному паркінгу жителі та гості комплексу не матимуть проблем ні з паркуванням своїх автомобілів, ні з нагромадженням транспорту на пішохідних зонах і зонах відпочинку.

render great
ЖК GREAT від Корпорації Нерухомості РІЕЛ
У рейтингу столичних ЖК серед найцікавіших для майбутніх новоселів – видовий ЖК GREAT, що вважається одним із найперспективніших проєктів Лівобережжя Києва. Він займає восьме місце. Амбіційний, сучасний і масштабний проєкт на першій лінії Дніпра, напевно, не залишив байдужою жодну людину, яка проїжджала повз нього.

«Увага покупців до таких амбітних проєктів, як ЖК «Містечко Підзамче» та інші, – це маркер того, яке житло сьогодні затребуване українцями, – вважає президент Корпорації Нерухомості Ростислав Мельник. – Людей дедалі більше цікавлять не просто квадратні метри, а повноцінний самодостатній житловий простір, що враховує всі потреби та задовольняє всі смаки. Людина має почуватися максимально комфортно. Це і продумана до деталей та безпечна прибудинкова територія; і вдале планування квартир та поверхів; і екологічно безпечні матеріали та новітні технології будівництва; і близькість усієї необхідної інфраструктури; і двори, в яких не побачиш авто. Саме тому зростає зацікавленість у житлі комфорт-класу та бізнес-класу, до яких, власне, й належать проєкти-переможці».

На думку Ростислава Мельника, популярність названих ЖК від РІЕЛ є ознакою того, що українці намагаються знайти не лише прийнятні житлові умови: їм потрібне житло з власною концепцією та власною історією. Промовистим доказом є цікавість до ЖК «Містечко Підзамче».

Слова керівника КН РІЕЛ підтверджує статистика. За даними ресурсу ЛУН, минулого року українці демонстрували підвищену зацікавленість житлом комфорт-класу (таких запитів по Києву та Львову було понад 50%) і бізнес-класу (приблизно чверть усіх запитів). Тоді як житло економкласу питають щоразу менше. В 2020-му лише близько 10% усіх запитів по Києву та Львову стосувалися саме його.

Тобто суспільний запит на якісний і унікальний житловий простір уже остаточно формується, як і добрий смак у виборі гарного та гідного житла. І КН РІЕЛ у цьому формуванні бере безпосередню участь.

«Ми будуємо новий Львів – із його стародавньою історією та яскравим сьогоденням. Новий сучасний житловий простір від КН РІЕЛ змінює орієнтири в місті, – пояснює Ростислав Мельник. – Чи знаєте ви, що, наприклад, у львів’ян уже з’явився такий сталий вислів: «Поїхав на Америку!»? Він про те, що маршрут пролягатиме повз наш ЖК «Америка». Тобто орієнтиром стають нові об’єкти нового обличчя міста, до будівництва яких долучилася наша компанія. Це тішить!».