LrwecNFoXaAGv4VXzcgIKqeTaURN1HNptsIZvhq3Корпорація Нерухомості РІЕЛ оголошує про старт спеціальних пропозицій у ЖК «Компаньйон».

  • Лише 1 млн грн - і ви власник двокімнатної квартири. Варто поквапитись: кількість акційних осель обмежена.
  • Заходимо влітку – платимо до кінця року. Незважаючи на те, що перша черга здається у експлуатацію вже цього літа, термін дії придбання квартири на виплат пролонговано до кінця року. А у другій черзі - до кінця 2022 року.
  • Всі, хто звик жити дружньою сім’єю, оцінять просторутрикімнатну квартиру площею 85,5 м2 у ЖК «Компаньйон»: зараз її можна придбати за акційні 1,5 млн грн.
  • При наявності першого внеску від 70% - ще один подарунок: традиційну знижку на перший внесок збільшено до 3%.

Нагадаємо, ЖК «Компаньйон» - це справжній острівець затишку у 10 хвилинах від центру Львова. Поруч – вся необхідна інфраструктура, неймовірна зелена зона з озером та чудова транспортна розв’язка. ЖК «Компаньйон» - це два різноповерхових будинки класу комфорт на 238 квартир. У дворі – спортивні та дитячі майданчики, чисельні альтанки та зони барбекю. Перша черга здається вже найближчим часом.

Не втрачаємо часу, заощаджуємо з КН РІЕЛ та приєднуємось до компанії щасливих майбутніх мешканців дружнього ЖК «Компаньйон»!