Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/1441360901.jpg'
There was a problem loading image 'images/1441360901.jpg'

1441360901П'ятьом учасникам стрілянини в місті Олевську обрали міру запобіжного заходу: чотирьом чоловікам присудили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, ще один перебуває під домашнім арештом. 

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Житомирській області.

У результаті конфлікту, який стався 16 січня в Олевську, вогнепальні поранення отримали семеро осіб: четверо – жителі Олевського району, двоє львів’ян та житель Київщини, який помер під час надання медичної допомоги.

Вчора, 23 січня, в реанімаційному відділенні Олевської лікарні помер ще один учасник конфлікту – 32-річний житель Львівщини.

Правоохоронці встановили понад 30 осіб, які брали участь у конфлікті з обох сторін. Частина з них перебувають у розшуку. Триває проведення низки експертиз, у тому числі – молекулярно-генетичних. Поліція також почала відбір зразків ДНК у всіх учасників конфлікту.

«Відповідальність перед законом нестимуть усі причетні до завдання тяжких тілесних ушкоджень та вбивства, адже стрілянину вчинили обидві сторони, і поранення мають і місцеві жителі, і приїжджі,» - зазначив начальник ГУ Національної поліції в Житомирській області В’ячеслав Печененко.

Нагадаємо, у ніч проти понеділка 16 січня в центрі міста Олевськ на Житомирщині стався збройний напад на місцевих жителів. Невідомі з пістолетами та гвинтівками відкрили вогонь по молодих людях, які стояли поблизу однієї з кав'ярень і парковки, а також кинули у натовп гранату. Поліція розпочала кримінальне провадження щодо нічної події у місті Олевську Житомирської області, де на центральній площі виникла сутичка із застосуванням зброї, внаслідок чого шестеро поранені, один загинув.

17 січня під час брифінгу начальник головного управління Нацполіції в Житомирській області В’ячеслав Печененко повідомив, що збройному конфлікті в Олевську брали участь представники трьох регіонів, а загиблим виявився житель Київщини. При цьому основним фігурантом конфлікту є кримінальний авторитет, який мешкає у Львівській області.

У ході досудового розслідування поліція Житомирської області встановила понад 30 учасників збройного конфлікту, який стався вночі 16 січня в місті Олевську. Частину з них уже затримали, решту оголосили у розшук.

У збройному конфлікті, що стався вночі 16 січня в місті Олевську на Житомирщині, брали участь близько 30 осіб з обох сторін – місцеві жителі і «львів’яни». Наразі п’ятьом предстаникам львіської сторони уже оголосили про підозру, чотирьом – про арешт, ще одного посадили під домашній арешт, писав Укрінформ.