28166276 1633420296711589 6499251839298748403 n
Фото: Варті 1
У четвер, 22 лютого, на міжнародному пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» трапився конфлікт між водіями через місця в черзі.  Як повідомив речник патрульної поліції Львівської області Мар’ян Шпитак, водії сперечалися через те, хто має першим проїхати на прикордонний контроль. «Декілька водіїв взяли з собою осіб з інвалідністю, оскільки не бажали очікувати в черзі та, порушуючи правила дорожнього руху, заїхали аж до шлагбаума», – розповів Мар'ян Шпитак, пише ZAXID.NET.

Натомість водії, які лишися позаду, бо не мали в автомобілях пасажирів з інвалідністю, обурилися і через це між ними виник конфлікт. На зауваження інспекторів патрульної поліції вони не реагували.

За інформацією Мар'яна Шпитака, близько години пункт пропуску був заблокований.

Однак, як повідомила речниця Львівського прикордонного загону Ярослава Мельник, насправді кордон не був заблокований. «Конфлікт біля пункту пропуску справді був. Але сам пункт увесь день працював у штатному режимі та пропускав автомобілі», – сказала Ярослава Мельник.

Додамо, що при наявності обґрунтованих та об’єктивних підстав, переваги пропуску на кордонах мають важкохворі люди, люди з інвалідністю та особи з дітьми до одного року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "люди перекрили дорогу на одному з пропускних пунктів на кордоні з Польщею".