3 e1502110305359«Зберегти бюджетний статус та відновити фінансування Третій комунальній стоматполіклініці, звернутися до депутатів Львівської міської ради з вимогою скасувати ухвалу сесії про перетворення медичного закладу в некомерційне підприємство», - за таке рішення проголосували учасники громадських слухань, які відбулись 28 лютого 2018 року в приміщенні Залізничної райдержадміністрації.

     «Це перші громадські слухання щодо реформування комунальних стоматполіклінік міста Львова. І перша спроба почути думку територіальної громади щодо долі медичних закладів. Відповідь однозначна – мешканці Залізничного району хочуть зберегти єдину комунальну стоматологічну поліклініку», - зазначив учасник громадських слухань, завідувач терапевтичного відділення Третьої комунальної стоматполіклініки Олександр Бурій.

       Присутні на зустрічі депутати Львівської міської ради Уляна Пак та Ігор Зінкевич зазначили, що варто об’єднати пропозиції лікарів і громади та розглянути їх.

       Окрім того, від 1 березня 2018 року починається збір підписів мешканців Залізничного району за збереження медустанови та відновлення фінансування. Для цього було створено та обрано ініціативну групу.

       «Усі підписи мешканців ми передамо особисто міському голові Львова Андрію Садовому. Думка громада має бути почута», - зазначив громадський активіст Зиновій Саляк.