3 640x480Голова Буської районної держадміністрації Петро Мороз прозвітував перед громадськістю. Про це повідомляє Буський медія портал.

Видання пише, що у районі ця подія була розрекламована у всіх ЗМІ, проте на звіт голови району "зігнали бюджетників", цитуючи очевидця подій.

"Не буду Вам розповідати про сухі цифри звіту, а свій погляд спрямую на інше. Вчора, о 16 год 45 хв нас зустрічає малий сесійний зал, в якому працівники Буської РДА розклавши на столі "чорні списки" звіряють кількість "прибувших" із "громадськості". А насправді на звіт було зігнано практично усіх бюджетників міста та району, які і числилися у цих "списках" громадськості. Як результат, весь сесійний зал був заповнений вщент, а хто не помістився, змушений був стояти у малій сесійній залі і слухати про звіт із встановлених гучномовців. 

Така кількість "громадськості" приємно вразила голову Львівської ОДА, який на радощах заявив "це свідчить, що громада підтримує Вас". Щиро кажучи у залі дехто навіть почав сміятись, а дехто кинув фразу "ага... розказуй нам, розказуй.."
 Але найбільше вразив неприємний коментар працівника місцевого відділку поліції. Коли місцевим мешканцем задавалося питання з приводу паїв та приховування інформації з приводу вбивства працівник відділку поліції кинув таку фразу: "тобі погано живеться у місті, лізти захотілося куди не потрібно..."
Коментарі тут зайві...
  По результатах зустрічі: місцева влада взяла на себе зобов'язання провести контроль роботи гральних закладів у Буську, забезпечити дотримання графіку роботи з 09 до 19 год зі сторони поліції.
  На жаль лише після зустрічі вдалось дізнатись, що керівник Буської центральної лікарні планує звільнити біля 50 працівників, щоб зменшити видатки...", - резюмує місцевий активіст Володимир Типило.