4948014 1 640x426В межах студентської баскетбольної ліги України у Львові відбувся матч «Львівської Політехніки» з командою Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Зустріч засвідчила значно вищий рівень команди-господарів, що втілилося у переконливу перемогу «політехів» - 104:56.

Про виступи «Львівської Політехніки» у студентській баскетбольній лізі розповів головний тренер команди Ярослав Зубрицький.

«Цей етап уже фактично другий. На обласному етапі спочатку ми зіграли з командами ЛДУФК, медичного університету та Української академії друкарства у два кола. Одна команда, а нею стали саме ми, вийшла до наступного етапу змагань. Зараз ми потрапили у групу Захід-2 з командами Чернівців та Івано-Франківська. У такому ж форматі ми розіграємо 1-3 місця, а потім гратимемо на виліт з командами іншої групи. Варто відзначити хороший рівень місцевих команд, досить сильними були команди Української академії друкарства та ЛДУФК. Наш останній суперник, а саме команда з Чернівців, був трохи слабшим, аніж львівські колективи. Про інших опонентів на цьому етапі поки нічого сказати не можу. Минулого року в Івано-Франківську була хороша команда студентів, однак мені невідомо якою вона буде цього року. Зустрічі з ними ми проведемо орієнтовно в середині березня, точних дат наразі немає. Уже на наступних етапах будуть значно серйозніші суперники. Там виступатимуть гравці, які представлять Вищу лігу України. Та попри це зрозуміло, що студентська ліга є слабшою, аніж Вища. Порівняно з попереднім роком у нас майже не змінився склад за винятком Микити Базилєва. Минулого року нам вдалося зайняти друге місце, тож намагатимемося повторити а при можливості і покращити минулорічний результат», - сказав Ярослав Зубрицький.

Наступний матч у студентській лізі «Львівська Політехніка» проведе на виїзді. 7 березня львівська команда знову поміряється силами з ЧНУ ім. Ю.Федьковича. Матч розпочнеться о 13:00 в СК Транспортного Коледжу.