00349Завершилась судова тяганина щодо повернення приміщення колишньої санстанції Трускавця у комунальну власність. Відповідно до рішення Господарського суду Львівської області, пам’ятку архітектури мають повернути місту. Про це пише «Трускавець.Online».

Як повідомили в управлінні комунальної власності Трускавецької міської ради, згідно з рішенням Господарського суду Львівської області від 13.06.2017 року ПП «Гарантбуд – 2012» зобов’язане повернути в комунальну власність нежитлову будівлю за адресою: провулок Тихий, 1. Мова йде про пам’ятку архітектури місцевого значення, – віллу «Вавель», в якій розташовувалось приміщення санстанції.

Суд щодо повернення приміщення колишньої санстанції Трускавця у комунальну власність тягнувся з листопада 2016 року. Відбулось 14 судових засідань. Боротьба виявилась немарною, – рішення було прийняте на користь міста, – повернути нежитлове приміщення за адресою пров. Тихий, 1 у власність громади міста.

Управління комунальної власності ТМР вже скерувало до Дрогобицької місцевої прокуратури накази про примусове виконання вищезазначеного рішення суду Трускавецькою Державною виконавчою службою МУЮ.