Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/962093.jpg'
There was a problem loading image 'images/962093.jpg'

962093Сьогодні, 26-го січня, головний архітектор Львова анонсував старт робіт із удосконалення генерального плану міста. Наступні кроки – формування робочих груп (інформація про учасників буде присутня на сайтах та у соцмережах) проведення необхідних соцопитувань, організація виставок для інформування львів’ян, підбиття підсумків та їх оприлюднення, повідомляє Твоє місто.

У результаті цього місто спільно з громадою визначить завдання нового генплану, а згодом і його затвердження. «Ми зацікавлені, щоб у цьому процесі взяла участь максимальна кількість людей. Затвердження генплану буде соціальним договором між львів’янами та владою», – додає Юліан Чаплінський.

Охочі долучитися до створення нового генерального плану Львова вже можуть звертатися із пропозиціями у департамент архітектури та урбаністики ЛМР (пл. Ринок, 1, каб. 404): +38 (032) 297-59-63, archilviv@city-adm.lviv.ua.

Довідка. Генеральний план — вид містобудівної документації, що регулює містобудівну діяльність в містах і інших поселеннях, визначає умови безпеки мешкання населення, забезпечення необхідних санітарно-гігієнічних і екологічних вимог, раціональне визначення меж землекористувань, зон житлової, суспільної, промислової забудови, територій, що особливо охороняються, зон різної містобудівної цінності, розміщення місць прикладення праці, розвиток інженерно-транспортної інфраструктури, впорядкування територій, збереження історико-культурної спадщини і антропогенних ландшафтів.