dubnevych bogdan 5678Управління патрульної поліції у Львівській області надіслано Богдану Дубневичу запрошення для з’ясування обставин справи про порушення ним правил дорожнього руху. Тепер він зобов’язаний прийти у підрозділ патрульної поліції, після чого буде можливим розпочати розгляд справи про адміністративне правопорушення. Про це повідомляє ІА ZIK із посиланням на Управління патрульної поліції у Львівській області.

Нагадаємо, що журналісти, аналізуючи Фейсбук-сторінку народного депутата Богдана Дубневича, виявили на ній ролики, які документують порушення ним правил дорожнього руху.

Тоді було надіслано повідомлення про ці факти у патрульну поліцію Львівської області, де на них оперативно відреагували та надали відповідь.

«Управлінням патрульної поліції у Львівській області Департаментом патрульної поліції розглянуто Ваше звернення щодо можливого порушення правил дорожнього руху Дубневичем Богданом Васильовичем.

Повідомляємо, що особі надіслано повідомлення про запрошення до підрозділу патрульної поліції для з’ясування обставин справи, після чого буде можливим розпочати розгляд справи про адміністративне правопорушення.

Про наслідок розгляду справи про адміністративне правопорушення Вас буде повідомлено додатково». 

dubnvch distr