У кабінеті начальника управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради виник скандал із представниками ГО «Розвиток громади», під чяавс якого активіст організації пригрозив голові Асоціації перевізників Львівщини Іванові Велійці.

Про це повідомила прес-служба Львівського обласного осередку «Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників», пише Леополіс.

На зустрічі йшлося про те, що через зміну структури управління обиратимуть і нову громадську раду при цьому органі. Голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка мав намір подякувати представникам громадських організацій за співпрацю.

«Відтак із невідь-яких міркувань один із панів, які представляли ГО «Розвиток громади», заявив до очільника Асоціації (цитуємо дослівно): «Я тебе в асфальт закатаю». Звичайно, перевізники не бояться людей, які в недалекому минулому, мабуть, займалися далеко не гуманітарною діяльністю. Однак вважаємо за потрібне звернути увагу громадськості на спосіб роботи таких «громадських» у подвійних лапках активістів», – йдеться в повідомленні.

Наголошено, що Іван Велійка заяву одного із представників ГО «Розвиток громади» розцінює як пряму погрозу і звертає на це увагу правоохоронних органів.

«Асоціація перевізників Львівщини теж є громадським об’єднанням», – зазначено в повідомленні.