pankiv5121531231Відповідно до щорічної декларації депутатки ЛМР від "Самопомочі" Христини Паньків, минулого року вона отримала 588 277 грн за продаж квартири. Покупцем виявився юридичний департамент ЛМР. Про це повідомляє Твоє місто.

«Міськрада купувала ці квартири людям. Те, що квартиру придбали в мене – збіг обставин. Люди шукали квартиру: і покупці, і я користувалися послугами маклера. Для чого юридичний департамент купував квартири – це питання вже до нього. Квартира купувалася в рамках однієї із програм, за умовами якої місто купує для львів’ян квартири», – розповіла Христина Паньків.

declaraciapankiv454541531523Директорка юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич в коментарі журналістам підтвердила, що купівля квартири у депутатки міськради – збіг обставин, про який в управлінні дізналися лише в момент укладання договору.

«Юридичний департамент виступав замовником та ініціатором проекту стосовно відселення мешканців з церки святого Юра і передачі приміщень церкві. За процедурою відселення люди самі знаходили собі квартири, ми їх оцінювали та купували, а потім проводили обмін. Одна сім’я висловила бажання придбати квартиру, що була виставлена на продаж Христиною Паньків», – сказала вона