«Як всім нам відомо, у п’ятницю сталася одна досить погана подія, тому що за вказівкою прем’єр-міністра на території Яворівського району планують будувати нове звалище для ТПВ. Проблема є досить складною, це питання не обговорювалося ні з громадою Яворівського району, ні з жителями навколишніх сіл, які можуть сусідити з майбутнім сміттєзвалищем, ні з місцевою владою району, ні з обласними депутатами. Всіх просто поставили перед фактом про те, що нове сміттєзвалище побудують на території колишньої «Сірки» за кілька сотень метрів від санаторію «Шкло», від великого яворівського озера, від водозабору, з якого бере воду половина району, що може призвести до великої екологічної катастрофи», – зазначив він.

Також Дмитро Пазин наголосив на тому, що місцеві мешканці не допустять звести полігон на території району: «Вчора і позавчора відбувалися збори місцевих рад на території Яворівського району, де було одноголосно наголошено, що ніяке сміттєзвалище на цій території не буде побудовано. Громада проти. І дуже б не хотілося, щоб до нас не дослухалося, тому що це може призвести до конфлікту».

Також додамо, що Дмитро Пазин пропонував внести у порядок денний звернення до державних органів влади щодо недопущення розміщення на території Яворівського району полігону для сміття, втім його пропозиція не набрала необхідної кількості голосів.