1 35436548Сьогодні, 11 травня, на виконавчому комітеті Львівської міської ради розглядатимуть "містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво громадянином О. Л. Хоменком багатоквартирного житлового будинку з вбудованою автостоянкою та громадськими приміщеннями на вулиці Похилій, 1". Про це йдеться у порядку денномуу комітету.

Як раніше повідомляли на Львівському порталі, за цією адресою знаходиться пам’ятка архітектури - вілла, яку збудували у 1920-х роках. І якщо навіть поруч із нею зведуть нове житло, то за словами активістка Анни Біликівської, мешканцям сусіднього будинку воно закриє доступ до денного світла. Згідно з даними публічної кадастрової карти України, вказана земельна ділянка перебуває у приватні власності. Її цільове призначення – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Відомо, що Олег Леонідович Хоменко з 2009 року перебував у Партії Регіонів та на посаді голови Залізничної районної в м. Львові організації ПР. У 2010 році регіонали висунули Олега Хоменка як кандидата в депутати до Львівської міської ради.