32293838 1951883365123324 462786140643000320 nПатрульні затримали молодика, який кинувся на автомобіль поліції та пошкодив його. Про це повідомили на Львівському порталі

Сьогодні вночі, 13 травня, екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення про бійку на перехресті вулиць Грінченка-Чигиринська. Інспектори прибули на місце та побачили чоловіка, який біг по вулиці в сторону патрульних. Він кинувся на службовий автомобіль поліції, чим завдав механічних пошкоджень: розбив лобове шкло та наніс вм’ятини на капот. Після цього порушник швидко зліз з автомобіля та почав втікати.

Патрульні його наздоганали та затримали. Так як були підозри, що після такого стрибка у порушника можуть бути тілесні ушкодження, інспектор викликав йому швидку. Проте коли та приїхала, він відмовився від допомоги.

23-річний мешканець Львова перебував з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння, поводився дуже агресивно, проклинав поліцейських та погрожував. Пояснити свій вчинок відмовився.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Також прибула і мама громадянина. Слідчі зафіксували факт пошкодження поліцейського автомобіля. Всіх учасників доставили до відділу поліції для встановлення обставин справи.