1 159396Сьогодні, 17 травня, близько 04.50 год. на території одного з військових містечок Львівщини у вартовому приміщенні виявлено тіло начальника варти. Про це повідомляє Олег Сенюк, військовий прокурор Західного регіону.

"Новини невтішні! Із сумом повідомляю, що сьогодні близько 04.50 год. на території одного з військових містечок Львівщини у вартовому приміщенні виявлено тіло начальника варти, 35-річного капітана, з двома вогнепальними пораненнями – в область голови та грудей.

На місце події виїжджали слідчо-оперативна група Слідчого управління ГУ НП у Львівській області, прокурори військової прокуратури Львівського гарнізону та військовослужбовці Західного територіального управління ВСП.

На даний час проводиться комплекс слідчих розшукових дій щодо встановлення обставин події та можливих причетних осіб до вчинення злочину. За цим фактом буде відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України. Досудове розслідування здійснюватиме СУ ГУ НП у Львівській області, а процесуальне керівництво – військова прокуратура Львівського гарнізону", - пише у Фейсбуці Олег Сенюк.