ZIK

Від Національної комісії у сфері комунальних послуг вимагають переглянути безпідставно завищені комунальниками розрахунки з тарифів на послуги опалення і постачання гарячої води.

Відповідне звернення сьогодні, 1 грудня, на сесії Львівської міськради озвучив свободівець Андріян Гутник, передає кореспондент ІА ZIK.

За його словами, у Львові тарифи розрахували так, що збільшення вартості цих послуг відбулось не лише через здорожчання ціни на газ, а й через абсолютно необґрунтовані корупційні складові.

Депутати вважають, що комунальники подали завищені розрахунки тарифів до Національної комісії, що здійснює державне регулювання комунальних послуг, та «роздули» корупційні складові тарифу, аби за рахунок львів’ян отримати додаткову вигоду.

«Вимагаємо від Національної комісії, що здійснює державне регулювання комунальних послуг, негайного перегляду безпідставно завищених тарифів на опалення та гарячу воду у Львові. Вважаємо, що новий розрахунок тарифів повинен проводитись із залученням незалежних аудиторів», – заявив Гутник.

Він також звернувся до правоохоронних органів з вимогою провести перевірку наявності ознак корупційних злочинів під час проведення розрахунків на тарифи з опалення та гарячу воду у Львові.