primary activmountВідділ освіти Жовківської РДА уклав угоду на закупівлю 15 інтерактивно-мультимедійних комплектів на суму майже 630 тисяч гривень, відхиливши три дешевші пропозиції. Про це повідомляє Дивись.Інфо із посиланням на ProZorro.

Тендер був оголошений 16 квітня. Предмет закупівлі – 15 інтерактивно-мультимедійних комплектів. На торги зголосилися шість компаній. Найнижчу ціну запропонував ФОП Андрій Нестерня – 589 500 гривень, ТОВ «Веско Товариство з обмеженою відповідальністю» – 625 605 гривень, а ТОВ «Технології для бізнесу» – 626 220 гривень. Але всі вони отримали відкоша від тендерного комітету. Натомість договір був укладений з ТОВ «Крео Сінержі», яке запропонувало суму – 629 980 гривень.

2 8Першим двом учасникам торгів було відмовлено на підставі того, що серед поданих документів не було реєстру наданих документів. Тобто всі подані ними документи, які автоматично з’являються у списку поданих документів, не були виписані на окремому аркуші. Такий документ був лише у ТОВ «Крео Сінержі» і це стало підставою, щоб не зекономити під час закупівлі понад 40 тисяч гривень.

3 4Натомість учаснику торгів, який зробив третю цінову пропозицію, відмовили на підставі невідповідності технічних характеристик.

Згідно із даними YouControl, ТОВ «Крео Сінержі» існує всього лише 8 місяців, але за цей час встигло виграти чимало тендерів. 2017 року – на 2 мільйони 435 тисяч гривень, 2018 – понад 3 мільйони 582 тисячі гривень.

Сама компанія зареєстрована у Конотопі Сумської області. Директором значиться Ірина Лапа – дружина начальника Конотопського регіонального інформаційно-обчислювального центру «Київське відділення» філії «Головний інформаційно-обчислювальний центр» ПАТ «Укрзалізниця». Натомість засновниками компанії є Олексій Мармо та Валерій Луценко. Статутний фонд компанії – півмільйона гривень.

5 2Найбільше тендерів ТОВ «Крео Сінержі» отримало саме від відділів освіти різних регіонів.