1 131254У смт Рудне виник скандал. Місцевий підприємець обдурив громаду, взявши в оренду землю під будову садка. Натомість, як виявилось, чоловік вирішив розпродати землю.

"Клюсу Олександру виділили землю для будівництва садочку. Однак, мешканці помітили, що на цій території вирубують дерева. Одразу виникли питання - хто ці люди і для чого вирубують дерева. Виявилось, що це новоспечений власник однієї з частин землі, яка виділялась під садок. Як стало відомо, Клюс Олександр дивним чином приватизував всю ділянку та частинами продавав її іншим людям. Зараз ми будем дізнаватись як так сталось, бо це очевидне шахрайство", - коментує Форпосту Андрій Драган, мешканець смт Рудне.

Чоловік також повідомив, що організовано зустріч мешканців із недобросовісним орендарем, де будуть вирішувати цю складну ситуацію.

"Метою зустрічі є очікування пояснень від вищезазначеної особи щодо його дій на земельній ділянці виділеній йому для будівництва дитячого садка, яка знаходиться на вулиці Міцкевича біля парку .Сьогодні після інциденту з вирубкою дерев, виникли наступні запитання: Яким чином земельна ділянка попри заборону сеісії селищної ради змінила своє цільове призначення? Чому була продана третім особам, яким нічого не відомо про будівництво дитячого садка?", - розповідає Андрій Драган.