sikevich30Сьогодні Галицький районний суд м. Львова задоволив позов Галицької РА та зобов’язав власників квартири 3 по вул. Вірменьскій 30 привести квартиру до попереднього стану. Про це повідомила юрист Наталія Сікевич на своїй сторінці у Фейсбук.

"Сподіваємось що цього разу шахраї таки будуть вимушені відновити пошкоджену ними пам’ятку. Це рішення важливе тому, що задемонструвало як багато значить наполегливість та небайдужість мешканців, в першу чергу Vitalii Anisimov і його мама пані Ліди, а ще і тому що показує іншим загарбникам, що як не пхайся грейдером, а успіху у підсумку це не принесе", - зазначила вона.

Нагадаємо, що у 2012 році до "Центру правозахисної діяльності і правової інформації "Захисту і сприяння" імені ген. УНР Сікевича" звернулись мешканці Львова, які були стурбовані ситуацією, яка склалась у будинку № 30 по вул Вірменській у м. Львові. В ході перевірки звернення, з виходом на місце, було встановлено, що  за словами мешканців будинку, квартиру № 3 у вказаному будинку було куплено влітку 2012 року. Нові господарі почали проводити ремонтні роботи у вказаній квартирі, вибили вікно та встановили пластикові двері, чим поруйнували пам'ятку.