IMG 20180705 082136Годовицько-Басівська сільська рада за результатами відкритих торгів 1 червня 2018 року уклала договір з ТОВ «Спецавтономбуд» на суму 10 060 192,00 грн. по будівництву Народного дому на 100 місць в с. Басівка. Орієтовний термін закінчення будівництва грудень 2018 р.. У відповідності до чинного законодавства тендер було проведено на сайті публічних закупівель Prozorro. Компанія, що перемогла у тендері, має добру історію, зазначемо, що на момент проведення торгів кількість працюючих в компанії фахівців складала 36 чол., на сьогоднішній день 40 чол. і це не межа, повідомляють у сільраді.

"Розпорядженням сільського голови було створено ініціативну групу з числа депутатів, членів виконавчого комітету та мешканців села, основне завдання групи – контроль за якістю та систематичністю виконання робіт.

IMG 20180706 083119Сесією сільської ради визначено відповідальну особу за проведення технічного нагляду. Ця особа є кваліфікованим фахівцем з усіма відповідними до чинного законодавства дозволами.

Нами визначений та затверджений календарний план робіт, в якому на поточний місяць заплановано виконання наступних видів робіт: зовнішні роботи – утеплення фасаду мінеральною ватою товщиною 10 см., сесією визначено колір фасаду; внутрішні роботи – завершення штукатурних робіт, бетонування стяжок підлоги, бетонування сходової клітки.

На сьогоднішній день працівники ТОВ «Спецавтономбуд» сумлінно та добросовісно працюють. Заведено журнал обліку робочого часу та виконаних робіт. Щоденно сільський голова оглядає будівництво, здійснюється фото фіксація, з матеріалами можна ознайомитися на офіційному сайті сільської ради – basivka.com.ua.

IMG 2973На сесії сільської ради, на сьогоднішній день, вже двічі заслуховували звіт про хід проведення робіт. Хочемо також зазначити , що у 2016 році було проведено перший тендер на закупівлю робіт по будівництву Народного дому. Переможець тендеру не спромігся за півтора року освоїти першого внеску в сумі 500 000,00 грн., який було виділено сесією сільської ради. Ми сподіваємося, що читачі розуміють - громаді села є з чим порівняти роботи теперішнього переможця тендеру", - йдеться у повідомленні сільського голови Василя Хмиза.

Нагадаємо, раніше Форпост писав, що на Львівщині народний дім за 10 мільйонів гривень будуватиме компанія без працівників-будівельників.