Львівська місцева прокуратура №3 скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо двох учасників злочинної групи, які шахрайським способом заволоділи чужим майном шляхом обману, вчиненого в особливо великих розмірах (йдеться про один мільйон гривень збитків).

Зокрема, обвинувачені під виглядом надання перевізних послуг вантажним автомобілем заїхали на територію Хмільницького заводу СЗМ «Молочний візит», де завантажили автомобіль продукцією заводу, а саме маслом, загальною масою 20 000 кілограм. В подальшому, покинувши територію вказаного заводу, зловмисники замість того, щоб доставити дану продукцію до Житомирської області реалізували її на території м. Львова.

Вказаних осіб в листопаді 2016 року було затримано та повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.190 КК України тобто шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах організованою групою.

На даний час обвинувальний акт у даному кримінальному провадженні перебуває на розгляді в суді. Вказаним особам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області