Чиновники із управління освіти Львівської міської ради створили спеціальну комісію, яка має перевірити інформацію щодо застосування вчителем музики фізичної сили до одного з учнів школи №94, повідомляє прес-служба мерії.

«За попередньою інформацією вчитель музики школи №94 застосував фізичну силу до учня 7-А класу. Про це нам повідомила депутат Львівської обласної ради у своєму зверненні після того, як до неї звернулась мати даного учня»,- зазначили в управлінні освіти ЛМР.

Нагадаємо, про побиття учня у львівській школі №94 повідомила депутат Львівської обласної ради Тетяни Бей, писав Львівський портал.

 Як йдеться у документі, до неї звернулась мати учня 7-А класу, зазначивши, що учитель Ігор Платниш під час уроку взяв її дитину за голову і вдарив обличчям до парти.

«Щоб вияснити причину такого випадку, мама приходила до школи розповідати про поведінку дитини. У той же день вчитель взяв дитину за шию і вияснював, чому той жаліється мамі», – й1деться у запиті.

Після того випадку дитина почала соромитись ходити до школи.

«Вважаю таку поведінку вчителя відверто брутальною і неналежною у відношенні до дитини. Такі педагоги не повинні працювати з дітьми та не повторювати таких дій до інших дітей, оскільки очевидною,  що це не поодинокий випадок», – додає депутат.