Львівський портал

Сьогодні біля Українсько-Польського кордону розгорнулась кримінальна сутичка із контрабандистами в яку втрутилися мобільна група швидкого реагування. Про це повідомив міністр фінансів України Олександр Данилюк на своїй сторінці у Фейсбук.

За даними О. Данилюка, біля пункту пропуску «Шегині» митного поста «Мостиська» зав’язалась сутичка між Мобільною групою та близько 40-ка контрабандистів з використанням вогнепальної зброї.

«Порушники намагались провести чотири мікроавтобуси контрабанди. Коли їх викрили та намагались затримати, контраБАНДИТИ викликали «підмогу» у кілька десятків чоловік, які розпочали заворушення, вибили вікно автобуса та дали одному з водіїв втекти на авто. При цьому був збитий один із співробітників митної сотні, який перегородив собою проїзд. Зупинити сутичку мобільній групі вдалось лише застосувавши збою», – повідомив Олександр Данилюк

Збитий співробітник Митної сотні доставлений у лікарню. Проти порушників розпочаті відповідні дії.

«Оцінюється вартість контрабанди в трьох автобусах, які вдалось затримати. Також розглядається питання порушення кримінальних справ проти співробітників митниці через можливість корупції», – повідомив міністр.