rakdivchunkaЛьвів'ян запрошують цієї суботи на благодійний аукціон для порятунку життя 5-річної Іринки Бурки, хворої на рак. Небайдужі зможуть придбати різноманітні смаколики цієї суботи, 11 лютого, біля пам'ятника королю Данилу Галицькому, повідомляють організатори акції.

akcijarak«Запрошуємо усіх, кому небайдужа доля Іринки Бурки 11 лютого (субота) з 11 -17 год. на благодійний аукціон, який відбудеться у м. Львові, біля пам'ятника короля Данила.На сам аукціон всі небайдужі люди можуть принести свої смаколики (солодощі, пряник, печиво, соки), вироби ручної роботи та все інше, що можна було б продати. Всі виручені кошти підуть на лікування Іринки», - повідомляється у спільноті "Група допомоги Іринці Бурці"

Довідка від групи:

ІРИНКА БУРКА, 17.12.2011 р.н. Нейробластома 3 стадії (онкозахворювання, рак). Група високого ризику. 
Іринці стало погано 25.09.2016 року – був сильний біль в животі. З підозрою на апендицит дівчинку відвезли до Львівської міської дитячої клінічної лікарні. Там підозри на гострий апендицит не підтвердилися. Під час УЗД була виявлена пухлина (за структурою схожа на нейробластому), відтак дитину скерували до Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, де й було підтверджено діагноз. Батьки прийняли рішення про подальшу діагностику та лікування за кордоном.
Зараз дівчинка проходить хіміотерапію в клініці Рамбам (Хайфа, Ізраїль). Повний курс лікування, який включає трансплантацію кісткового мозку та радіоопромінення, за попередніми підрахунками, становитиме 319 000 доларів. Просимо вас не бути байдужими та долучитися до збору коштів. Лише спільними зусиллями можемо допомогти маленькій Іринці побороти рак!