1 476494Львівських туристів і мешканців попереджають про нову аферу з орендою житла. Бронюючи на сайтах апартаменти, на ділі виявляється, що їм підсовують зовсім не те що було в оголошеннях.

З подібною історією вирішила поділитися Леся Москаленко на сторінці в Facebook.

За словами жінки, їй зателефонували орендодавці та повідомили про заміну апартаментів, але по той бік розмови переконували, що туристи не будуть розчаровані іншою квартирою.

1 23 enshot 1

"Їдучи з Польщі, ми вирішили романтично заскочити до Львова. Вибрали собі хороші апартаменти, забронювали на Booking.com. Їдемо з вокзалу до апартаментів, дзвінок. "Ви знаєте, ми тут змушені замінити вам житло. Але на краще!" - повідомила Москаленко.

Втім усе було далеко не так, як переконували телефоном ріелтори.

"Приїжджаємо. Бронювали - апартаменти з новим ремонтом, сучасні, з декількома санвузлами, каміном. Отримуємо велику вбиту львівську квартиру, з перекошеними дверима, старими шторами, рипливою підлогою, санвузлом і ванною "а ля гуртожиток", - додала вона.

Коли дівчина звернулася з претензією до менеджера, та відповіла, нібито в заброньованій квартирі туристи залишили погром.

 "Я розумію, що це "розвод" і гарячково думаю, як же бути. Поступово заводжуся. На всі мої аргументи співрозмовниця робить "кліп-кліп" очками. Потім я кажу, ок, я залишуся тут, але давайте я викличу таксі і поїдемо, покажете мені той погром в апартаментах. Вона дзвонить якійсь своїй керівниці, і та ввічливо каже мені в трубку, що я маю право звільнити приміщення і шукати собі інше, або ж вони викличуть поліцію!" - розповіла Москаленко.
 
"Можна було б сказати - окей, викликайте! Я вже подивилася на львівських бариг-таксистів, які беруть 100 грн за півтора кілометри і навіть двері не відчиняють, щоб тобі по дощу було легше впихнутися в його с*аний "Ланос". На кидал, що підміняють тобі приміщення. Подивлюсь і на львівську поліцію. Але раптом навалилася дика ватна втома від усього цього хе*ні, якою зустріла нас Україна в особі Львова. і я сказала тій жінці, окей, давайте знижку, беріть гроші і вимітайтеся", - додала туристка.

Подібна історія сталась і з іншою туристкою. У коментарях Олена Касаткіна поділилась, що й вони клюнули на гачок цих недобросовісних ріелторів.

Жінка пише, що і їм підсунули зовсім не те, що показали на фото.