divchynkaДопомоги потребує 13-річна Наталя Лях, яка страждає на важку форму сколіозу. Дівчинка перебуває у лікарні - після важкої операції на хребті. У батьків закінчилися гроші, а необхідна сума для порятунку дитини – 83 тис. 836 грн. Волонтери із  благодійного фонду «Крила надії» закликають небайдужих допомогти сім'ї: поки грошей не назбирають, дівчинці доведеться жити в лікарні.

«В Наталі важка форма сколіозу. Настільки важка, що для того, щоб дитина могла рухатися прийшлося вставити спеціальну металеву конструкцію в хребет. Операція пройшла успішно і все б було добре АЛЕ.

Попередньо коли, мова йшла про операцію, батьки розраховували на одну суму (170-200 тис. грн.), а по факту операція і виявилася складнішою, і дорожчою. І є біда, бо в батьків коштів вже нема, а через борг перед клінікою дівчинку не відпускають додому. Родина в розпачі, кошти просто нема вже звідки взяти, Наталя плаче, бо після операції не може повернутися до дому, а ми сушимо собі голову, як вирішити цю ситуацію.

Ціна питання 83 836,30 грн.

Поки ми не знайдемо ці кошти, дівчинка буде змушена залишатися жити в лікарні», - написала на своїй сторінці у Фейсбук директор Благодійного фонду Наталія Ліпська.

карта приват (діти) 4731 2171 0995 3453
http://krylanadiyi.org.ua/info/rekvizyty реквізити фонду
призначення платежу -"добровільна пожертва для Наталі"