На останній сесії львівської міськради, яка відбулася у четвер, 9 лютого вдруге було провалено спробу проголосувати затвердження ТзОВ "Капітал плаза" технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Городоцькій, 290.

Йдеться про ділянку в 0,6276 га, на якій є недобудований об’єкт -- інженерно-лабораторний комплекс на 5447,7 квадратного метра.Підставою є свідоцтво права власності "Капітал плаза" на незавершене будівництво.

Цього разу за відповідне рішення проголосував 31 депутат, тобто до позитивного вирішення питання забракло лише два голоси., повідомляє кореспондент Форпосту.

Ухвалу підтримали більшість членів фракцій «Самопомочі», Блоку Петра Порошенка та партії «Народний контроль». За рішення також проголосував секретар ради Анатолій Забарило («Громадянська позиція»), а от міський голова Андрій Садовий – не голосував.

Вперше ухвала виносилася на сесію 26 грудня і тоді набрала лише 17 голосів – 16 представників «Самопомочі» та секретар ради.  

"Дані з державного реєстру юридичних осіб: кінцевими бенефіціарними власниками "Капітал плаза" є Медведчук Сергій Володимирович та Козак Богдан Романович", -- коротко прокоментував тоді проект ухвали депутат від УГП Іван Дякович.