pensionerПенсіонер органів внутрішніх справ Львівщини тікав від патрульних нетверезий на своєму автомобілі, при цьому тікаючи він потовк дві поліцейські машини. На чоловіка склали протокол одразу за кілька порушень.

Так, ввечері 9 лютого на об’їзній дорозі міста Жовква в напрямку міста Червоноград патрульні помітили автомобіль Kia Sorento з видимими технічними несправностями. Інспектори намагались зупинити транспортний засіб, однак водій проігнорував вимоги і продовжував рух, набираючи швидкість. На підмогу залучили ще один екіпаж. Водій, здійснюючи маневри, вдарив обидва службових автомобілі, повідомляє прес-служба патрульної поліції.

В результаті поліцейські таки зупинили порушника. Там перебував 53- річний водій з ознаками алкогольного сп’яніння. Чоловік поводився агресивно – погрожував патрульним фізичною розправою. При перевірці документів з’ясувалося, що водій є пенсіонером МВС і займав високі посади в органах внутрішніх справ в районах Львівщини.

Чоловік відмовився проходити огляд на стан сп’яніння. Патрульні оформили на нього протокол за керування у нетверезому стані, протокол за обидві скоєні ДТП, за не виконання вимог про зупинку та винесли постанову за відсутність документів для керування транспортним засобом. Автомобіль порушника забрала дружина.