1 40139994 1954912711214941 5240045239980261376 nАндрій Садовий днями гостював в Одесі на Фестивалі ідей. Про це повідомили на сайті Львівської міської ради.

Мер Львова під час зустрічі з одеситами жалівся на погане сполучення українських міст.

"Сьогодні нема сполучення між українськими містами. Якщо ти хочеш зі Львова дістатися в Одесу, мусиш летіти до Києва, а з Києва – в Одесу. А це інколи коштує дорожче, ніж полетіти зі Львова у Мюнхен", - розказував очільник Львова.

Крім того, він відзначив великий потенціал Одеси.

"Одеса за потенціалом – поза конкуренцією, тут неймовірні можливості. У вас є море, є прекрасна архітектура. Я завжди раджу робити все можливе, щоб зберегти історичний центр, бо це той діамант, який буде годувати наступні покоління. Розумію, відреставрувати інколи в 2−3 рази дорожче, ніж збудувати нове. У нас в Україні поки рідко будують будівлі, які будуть пам’ятками архітектури 21 століття. Ми сьогодні у Львові багато проводимо міжнародних архітектурних конкурсів і ми маємо будівлі, якими гордимось".

Також Андрій Садовий відвідав вишиванковий ярмарок в Одесі та, судячи із його сторінки, залишився дуже задоволений своїм візитом.

1 5878nshot 1

Нагадаємо, що останні місяці Андрій Садовий активно відвідує українські міста ділячись, на його думку, успішним досвідом урядування. Попри це, чимало мешканців Львова не в захваті від таких візитів свого мера, адже його нема на робочому місті.