Сьогодні у Львові вшановують учасників бойових дій на території Республіки Афганістан. Відтак, у межах заходів члени правління ЛОО Української Спілки ветеранів Афганістану спільно з представниками влади вшанували генерала С. Кульчицького, полковника А. Соколенка, Героїв Небесної Сотні та учасників АТО.

Зокрема,  члени Спілки ветеранів Афганістану, міський голова Львова Андрій Садовий та голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин поклали квіти до могил Героїв Небесної Сотні на полі почесних поховань № 67 та запалили лампадки до могил учасників АТО на полі почесних поховань № 76 Личаківського кладовища. Опісля згадали їх світлу пам’ять спільною молитвою.

Нагадаємо, сьогодні також відбудеться освячення військового храму Стрітення Господнього Львівської архиєпархії УГКЦ (вул. Батуринська, 1) та Божественна  Літургія у новоосвяченому храмі. Також представники влади та громадськості покладуть квіти до пам’ятного знаку «Громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані в 1979-1989 рр». Опісля відбудеться екуменічна панахида та громадське віче.