1 0941e7afd01932e4a8bc51133fe77528Трускавчан закликають встановлювати камери відеоспостереження на житлових будинках та навчальних закладах. Із відповідним меседжем до керівництва міста та городян звернувся на понеділковій оперативній нараді начальник Трускавецького відділення поліції Максим Гук, повідомляють Джерела Трускавця.

За словами пана Гука, при спорудженні у курортному місті нових житлових об’єктів та реконструкції старих слід враховувати фактор безпеки та встановлювати на них камери відеоспостереження. Оскільки саме вони допомагають правоохоронцям швидше розкривати та встановлювати особи злочинців, які посягають на майно чи транспортні засоби, а відтак і безпеку самих людей. Також, за словами Миколи Гука, у Трускавці давно слід забезпечити камерами відеоспостереження усі навчально-освітні заклади міста.

Додамо, кілька років тому Трускавець активно долучився до програми «Безпечне місто», за якою наразі у курорті встановлено 24 камери відеоспостереження. Вони зосереджені на владних будівлях міста, на центральних пішохідних вулицях курорту, а також на в’їзді та виїзді із міста. Полісмени Трускавця отримали прямий доступ до цих камер та мають змогу спостерігати за безпекою в місті онлайн.