news 20180912 125845 1536746325 630x420На Львівщині українські прикордонники вперше взяли участь у міжнародних навчаннях Rapid Trident-2018, повідомляє прес-служба ДПСУ.

До навчань залучили офіцерів адміністрації відомства, Національної академії, Західного та Східного регіональних управлінь, а також зведений підрозділ від прикордонної комендатури швидкого реагування “ШКВАЛ” Кінологічного навчального центру та військовослужбовці Львівського прикордонного загону.

Українські прикордонники відпрацювали операції з припинення збройних провокацій на державному кордоні. Американські колеги відзначили високий рівень підготовки українських охоронців кордону.

Нагадаємо, в Україні 3 вересня розпочались найбільші міжнародні військові навчання Rapid Trident-2018. Навчання відбуваються в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у селі Старичі на Львівщині. У маневрах залучені  237 військовослужбовців зі США, Болгарії, Румунії, Латвії, Греції, України, Туреччини, Чехії, Естонії та Грузії.