zavodsmittyaВ оцінюванні пропозицій на будівництво сміттєпереробного заводу у Львівській області братимуть участь три компанії з п’яти.

Відповідне рішення ухвалила профільна комісія при відкритті тендерних пропозицій сьогодні, 15 лютого, передає кореспондент Дивись.info.

Сьогодні, 15 лютого, відбулося відкриття тендерних пропозицій компаній, які зголосилися будувати сміттєпереробний комплекс у Львівській області.

Усього заявок подали 5 компаній, але до подальшої участі допустили лише три. Пропозиції від компанії ТОВ «International Trade» та ПП «Гігаджоуль» відхилили, бо компанії не подали належних документів. Відтак такі компанії як інвестиційна екологічна компанія «ІЕK», компанія «Glass World Technology» та компанія «Waste management systems» продовжують розглядатися у конкурсі на будівництво сміттєпереробного заводу у Львівській області.

22 лютого учасники, яких допустили до оцінювання заслухає профільна комісія. 1 березня стане відомо, які компанії пройдуть у другий етап відбору на будівництво сміттєпереробного заводу.