1 713За інформацією управління транспорту ЛМР, на конкурс на визначення автомобільного перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Львові надійшло 7 пропозицій. З поданих пропозицій 5 є від перевізників зі Львова і 2 — з інших міст.

Компанія з Рівного вже подавалась на конкурс у 2017 році, і тоді вони судами заблокували проведення конкурсу. А підприємство з Дніпра подається вперше, передає прес-служба ЛМР.

«У п’ятницю, 14 вересня, 15.00 год, закінчився термін подачі документів на конкурс на визначення автомобільного перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Львові. Власне на конкурс подалося 7 перевізників, 5 з яких є львівські — це є ТзОВ «Міра і К», це є «АТП № 1», це є ТзОВ «Фіакр Львів», ТзОВ «Успіх БМ», АТП 14 630. В тому числі на цей конкурс подалось двоє перевізників з інших міст — це є з м. Рівне підприємство «СВ ЛАЙФ», і з м. Дніпра підприємство «Автоекспрес-Днiпро».

Зауважу, що на попередній конкурс, який місто проводило 2017 року, підприємство «СВ ЛАЙФ» вже подавалось. І потім вони позивались до судів. А Дніпро подається перший раз. Маємо інформацію, що на сайті цієї компанії — «Автоекспрес-Днiпро» — зазначено, що вони займаються перевезенням на території країни-агресора — Росії.

Ми сьогодні розкриваємо конверти, подаємо запити в відповідні структури на відповідність поданих документів. Попередньо, якщо ми отримаємо відповіді на всі запити і не буде затримок з відповідями, бо подаватимем також запити в Рівне і в Дніпро, то засідання комісії мало би відбутись 2 жовтня. Тобто все залежатиме від оперативності отримання відповідей від усіх необхідних структур", — повідомив в.о. начальника управління транспорту ЛМР Олег Партика.