unnamed fileЗемельну ділянку на вулиці  Лижв’ярській, 1, яка межує з територією парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького, продадуть ТзОВ “Апартготель“. Проект ухвали про продаж цієї земельної ділянки підтримали 50 депутатів Львівської міськради під час пленарного засідання 20 вересня, пише 032.ua.

Згідно з документом,  “Апартготелю“ продадуть земельну ділянку загальною площею 1,06 га на вул. Лижв’ярській, 1. Вартість цієї земельної ділянки, відповідно до експертної грошової оцінки,  становить 18 млн 520 тис гривень.

За даними ЄДР, ТзОВ “Апартготель“ має двох засновників – це Заремба Ростислав Ігорович і Стойко Степан Євстахієвич. 

apartgotel 5ba37ca8b8b6bЗаремба Ростилав Ігорович є бізнес-партнером депутата Львівської міськради та керівника фракції БПП “Солідарність” ЛМР Петра Адамика. 

Вони обоє є співзасновниками ТзОВ "Футбольно-спортивний клуб "Львів".

Згідно з пояснювальною запискою до проекту ухвали, яку сьогодні підтримали депутати, на Лижв’ярській, 1 розташована нежитлова будівля площею 4496,6 км.м, яка перебуває у власності ТзОВ "Апартготель". 

Засновано компанію було два роки тому -  у червні 2016 року. Її основна діяльність - це організація будівництва будівель, а керівником є Попко Роман Іванович. Розташоване ТзОВ на вулиці Лижв’ярській,1. 

Додамо, що автором проекту ухвали про продаж земельної ділянки був депутат фракції БПП “Солідарність” Григорій Козловський, який нещодавно придбав кілька приміщень у центрі Львова.