syroidВіце-спікер парламенту Оксана Сироїд вважає, що в Адміністрації Президента є автори кампанії проти мера Андрія Садового. Про це вона заявила в інтерв'ю LB.ua.

“Мені здається, що це – негідна поведінка для голови держави. Одного разу нас усіх замінять: і депутатів, і міських голів, і Президента”, – відповіла Сироїд на питання про те, чи вигідний удар по іміджу Садового Адміністрації Президента, оскільки мер Львова може стати серйозним конкурентом Петру Порошенку на наступних президентських виборах.

“Андрій Садовий, як лідер партії і, тим більше, як мер, завжди демонстрував повну підтримку Президенту. На жаль, ситуація на Грибовицькому сміттєзвалищі показала справжнє обличчя людей в оточенні голови держави”, – додала віце-спікер.

“Після загибелі людей на звалищі я мала розмову з одним з них і запитала, чи не соромно топтатися по кістках людей. На що він мені відповів, мовляв, така ж можливість випала (щоб вдарити по рейтингу Садового – ред.)”, – розповіла Сироїд.

На питання про те, чи знає вона про можливу причетність до кампанії проти Садового голови фракції БПП Ігора Гриніва і першого заступника голови Адміністрації Президента Віталія Ковальчука, Сироїд відповіла:

“На моє відчуття, в Адміністрації Президента є як мінімум відділ, який займається рейтингом «Самопомочі» та рейтингом Садового. І це викликає жаль, що людські ресурси витрачають на абсолютно марну справу”.

Водночас, член партії “Самопоміч” впевнена, що Петро Порошенко знав про подібну компанію проти мера Львова.

Нагадаємо, що Оксана Сироїд та її співпартійці виступили на зборах так званого Християнського центру «Відродження», який заснував аферист Володимир Мунтян.